Battjes Bouwadvies is het nieuwe adviesbureau van de ervaren Jacob Battjes. Battjes adviseert ondernemers en particulieren op het gebied van nieuw- en verbouw; bouwjuridische kwesties en vastgoedontwikkeling.

40 jaar in een notendop

Jacob Battjes is 16 jaar oud wanneer hij, timmermansdiploma op zak, in 1965 zijn eerste stappen in de bouw zet. Binnen 10 jaar haalt hij zijn vak- en bedrijfsdiploma’s en start hij, pas 25 jaar oud, in Ten Boer zijn eigen bouwbedrijf. Hij begint met ‘gewoon’ onderhoud en verbouwingen, maar binnen een jaar al bouwt hij zijn eerste volledige woning. Dwars door de recessie van de jaren tachtig groeit de eenmanszaak uit tot het succesvolle aannemingsbedrijf ‘Battjes Ten Boer’. Wanneer in 1994 een brand het bedrijfspand in Ten Boer in as legt, verhuist Battjes zijn bedrijf naar Groningen. In 2002 verkoopt Battjes zijn aannemingsbedrijf aan de Brands Groep, voor wie hij vervolgens als directeur de Groningse vestiging op poten zet. Wanneer hij in 2005 afscheid neemt van Brands, besluit hij zich te richten op zijn andere passies: vastgoedontwikkeling en bouwadvies.

Eerlijk, nuchter en op maat

Jacob Battjes houdt van zijn vak en deelt graag zijn jarenlange kennis en ervaring met u om samen oplossingen te vinden voor uw bouwvraagstuk. Vragen over bouwregelingen, keuzes voor architecten, de juiste materialen, en zelfs bouwjuridische kwesties zijn voor hem gesneden koek. Graag staat hij voor u klaar om u gefundeerd te adviseren. Eerlijk, nuchter en altijd op maat.